Stockholm Walk & Workshop. Vandring kombineras med till exempel verksamhetsplanering. Övernattning inomhus, i tält eller varför inte i hängmatta. 

Naturen i kombination med rörelse gör underverk för att till exempel få fart på innovationsarbetet.

Nära Stockholm Konferens i tält på en vacker äng med närhet till stranden. Eller egen vildmarkstuga med sprakande brasa. Kanske paddlar ni kanot och avslutar diskutionerna framför lägerelden med utsikt över fjärden.

Det är svårt att ta stora steg utan att förändra sättet du gör det på.

Svenska fjällen Vandring, båtresa eller skidåkning till fjällstugor nära trädgränsen. Obegränsat med frisk luft och spektakulära vyer över snöklädda berg och kristallklara sjöar.

Under resan hinner vi reda ut förutsättningarna för affärsplaneringen.

Kontakta oss idag för en förutsättningslös diskussion här.

Europa Vandra, åk skidor eller åk tåg till våra utvalda bergshyttor. På plats äter vi god mat och konfererar med utsikt över bergstoppar och gröna dalar.

Inspirationen vi får från omgivningarna kanske vi omsätter i en ny affärsidé.

Nordamerika En längre resa men tillgång till oförglömlig vildmark med chans att se björnar eller möjlighet att åka skidor där man nästan försvinner under den torra, djupa snön.

Äventyret ger nya perspektiv och möjligheter att lösa de svåraste frågorna.

Japan Stora kulturella skillnader och mer torr snö än vad man tror är möjligt.

Vi bor bekvämt och äter lokala specialiteter. Varför inte besöka ett företag på plats för att få inspiration till företagets treårsplan.

Kontakta oss idag för en förutsättningslös diskussion här.