Business Basecamp New Trails

Vi samlar entreprenörer och ledare för att under avspända former reflektera och diskutera hur vi kan leverera ett större värde till våra kunder och oss själva.

Under en vecka vandrar vi tillsammans en av våra favoritleder i Jämtlandsfjällen. Förutom att njuta av naturen under vandringen fokuserar vi på entreprenörens (själv-)ledarskap och arbetar med ett antal moderna ledarskapskoncept anpassade för utomhusbruk.

Från vår vecka i fjällen tillsammans får du med dig kunskaper om beteenden och ledarskap som du direkt kan använda i ditt arbete och bli en mer effektiv ledare av dig själv och ditt företag.

Det finns inga krav på tidigare erfarenhet av fjällvandring, men en hyfsad fysik är bra att ha. Din personliga utrustning har du själv med dig. Vi ordnar med tält, mat och köksutrustning. Vi bor i tvåmanna tält och vandrar 10-15 kilometer varje dag.

I upplägget ingår förutom utbildning och programledning även alla måltider, fika, dryck och inkvartering i tvåmanstält. Resa med tåg eller flyg till Östersund bokar du själv men vi står för transporten från flygplatsen i Jämtland tur och retur.

För mer information och anmälan tar du kontakt med:

Magnus Brink magnus.brink@tangaroaconsulting.se 0768-46 87 45

Christel Brink christel.brink@tangaroaconsulting.se 0738-11 86 16

Marcus Jansson marcus.c.jansson@outlook.com 0709-68 82 84