Intresseanmälan

För att göra en intresseanmälan tar du kontakt med Magnus Brink på e-post eller telefon 0768-46 87 45

Du kan också ta kontakt med:

Christel Brink på e-post eller telefon 073-811 86 16

Marko Rönnholmen på e-post eller telefon 076-763 21 00

Marcus Jansson e-post eller telefon 070-968 82 84

Vi träffas på ett hotell i övre medelklass i Calgary där vi sover en natt. Flygtiden från Stockholm till Calgary beräknas till 13 timmar beroende på resrutt och flygbolag.

Efter frukost dagen efter ankomst åker vi gemensamt till hotellets reception belägen i dalstationen i Sunshine Village där vi byter om till skidkläder och checkar in. Bagaget transporteras sen till våra hotellrum på lodgen medan vi tar ledarskapsträningens första pass på skidor.

Vad ingår

Då många företag har egna avtal med flygbolag som ger bättre pris än vad vi kan ordna ingår inte flygresan i priset. Om du saknar flygbolagsavtal rekomenderar vi att resa med Island Air via Reykjavik.

I upplägget ingår en natt på ett övre medelklass hotell  i Calgary, transfer till Sunshine Village och från Sunshine Village till flygplatsen, boende sex nätter på Sunshine Mountain Lodge i enkelrum inklusive halvpension (frukost och middag), liftkort, del i konferensrum, träning enligt program inklusive dokumentation.

All nödvändig skidutrustning kan hyras eller köpas på plats. Beroende på ankomsttid kan inköp även göras i Calgary. Kontakta gärna oss för råd om klädsel och utrustning. På hotellet och under träningen är klädseln avspänd och sportig.

Vi har ordnat resegaranti hos Kammarkollegiet

Att vi har ordnat med resegaranti innebär att du kan få ersättning om någon del av din paketresa eller sammanlänkade researrangemang blir inställd om vi skulle drabbas av insolvens.

Att vi har ordnat med resegaranti betyder att du har rätt till ersättning för den del av paketresan eller sammanlänkade researrangemanget som vi ansvarar för och som inte har fullgjorts.

Kontrollera att Tangaroa AB - Business Basecamp har ordnat med resegaranti här.

Läs mer om utbildnings- och reseledningen här.