Dagar man minns

För oss förhöjer äventyr livet och naturen ger många möjligheter till fysisk aktivitet på vackra platser.

Våra äventyr kan kombineras med möten i Business Basecamp eller genomföras helt separat.

Vandring, skidåkning, klättring, paddling, mountainbiking, långfärdsskridskor. Vad vill du göra?

Erik Brink, Klättrare

Äventyr med oss

Varje äventyr i Business Basecamp är unikt och utformas i nära samarbete med våra gäster. Vi erbjuder allt från dagsevenemang nära Stockholm till övningar under flera dagar eller veckor långt uppe i bergen eller ute i vildmarken. För de som vill ha mer äventyrligt boende än i vår bekväma camp kan vi erbjuda övernattning i hängmattor.

Vi är mycket vana vid friluftsliv och har besökt många vackra platser både i närheten av Stockholm, runt om i Sverige och ute i världen. Detta gör att vi har en lång lista med förslag på platser, olika sätt att ta sig dit och spännande kringaktiviteter.

Tillsammans med våra gäster hittar vi den plats och de aktiviteter som passar just er.

Om man inte vill ha så långa transporter finns det gott om stadsnära vildmark. Till och med på tunnelbaneavstånd.

En av våra äventyrsguider

Pelle Brink, Äventyrsguide

Pelle Brink är utbildad fjäll- och vildmarksledare och har stor erfarenhet av små och stora äventyr. Vintern 2014 genomförde han en 21 dagar lång tur i tält i Kebnekaisefjällen. Han är en hängiven dykare, har åkt skidor på fler ställen än de flesta och har den sista tiden också skaffat sig erfarenhet inom såväl klipp- som isklättring.

Kontakta oss om du vill veta mer om våra äventyr. Du hittar våra kontaktuppgifter här.

Platser för äventyr

Oavsett äventyr väljer vi platser med stor omsorg och ser till att alltid ha en god relation med lokalbefolkningen och markägaren och vi ordnar självklart alla tillstånd som behövs.

Våra tält är självstagande, vilket innebär att de kan ställas i princip var som helst, även på en platt stenhäll ute i skärgården.

Tälten är gjorda för att användas i världens mest extrema vildmarksmiljöer och tål därför hård vind, regn och till och med snö om ni är sugna på att bo ute på vintern.